Lansare de carte în care sufletele și-au dat mâna într-o „horă” a bucuriei…

Lansare de carte în care sufletele și-au dat mâna într-o „horă” a bucuriei…

M-am bucurat să particip la acest eveniment deosebit din viața doamnei profesoară Borzea Ioana, lansarea volumului de poezii , Cărticica mea..

Sala a fost neîncăpătoare să primească:profesori, scriitori tulceni, colegi și colege , învățători, învățătoare, educatoare cu fețele zâmbitoare la fel ca și mine de acest eveniment care ne-a  adunat într-un loc unde cartea este apreciată și ținută la loc de cinste. Și , vă întreb dragii mei,unde-i stă mai bine unei cărți ca să primească botezul dacă nu  în bibliotecă?

Iar biblioteca Județeană a orașului Tulcea Panait Cerna este gazdă ospitalieră iubitorilor de carte , dar și a celor care-și pun sufletul în inima celor care le citesc cărțile …
 Ne  bucurăm  că profesoara noastră  și-a încununat activitatea de dascăl cu trei volume de poezii… ultimul acesta de astăzi ….CĂRTICICA MEA  dedicată celor mai mici  copii,preșcolarii și școlarii mici..

Astăzi își lansează cartea de poezii Cărticica mea..

Ca să fiu sinceră, m-am bucurat că a scris poezii pentru cei mai mici copii și că și-a întors privirea spre copilărie  , după mine care am lucrat cu cei mai mici copii din sistem, cred  că nu este o vârstă ci o lume în care te poți întoarce întotdeauna …doar să ai curajul și să bați  la ușa ei cu sfială și îndrăzneală cu nostalgie sau cu bucurie..

Felicitări doamna profesoară pentru carte  !

Este realizată frumos cu versuri simple ,dar cu învățături profunde. Imaginile în culori vii atrag copiii .

Se știe că imaginile apropie copiii de carte și mai târziu de lectură..

Felicitari pentru aceasta carte speciala și  minunată că ați  adus-o în  casele și sufletele noastre!

Multă sănătate ca să ne mai bucurați încă cu scrierile dumneavoastră!

angela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *